Dersom Televindu ikke ser likt ut som i veiledningen betyr det at du må oppdatere appen.

Se hvordan her

Velge og spille av filmer

Med Televindu er det enkelt å velge filmer basert på formål og interesser.

I Televindu er alle filmer sortert inn i samlinger og formål.

Formål: Når du velger et formål vil du få opp en oversikt over anbefalte samlinger til formålet du har valgt. I tillegg vil det komme frem et faglig råd som gjør det enklere å oppnå formålet du er ute etter.

Samlinger: En samling gjør det enkelt å velge filmer basert på interesser og livshistorie til seeren. En samling består av flere filmer som handler om det samme temaet.

1. Velg et formål

• Velg formålet du ønsker å bruke ved å trykke på det.

Når du velger et formål vil du få opp en oversikt over anbefalte samlinger til formålet du har valgt. I tillegg vil du få opp et faglig råd som hjelper deg med å oppnå formålet du er ute etter.

2. Velg en samling

En samling består av flere filmer som omhandler det samme temaet.

• Velg en samling ved å trykke på den.

• Når du trykker på en samling vil den første filmen i samlingen automatisk spilles av.

• Når du har valgt en samling kan du bla nedover for å se alle filmene i samlingen du har valgt.

3. Spill av film på TV

Med Chromecast:

1. Naviger til filmen du ønsker å spille av.

2. Trykk på Chromecast-ikonet.

3. Trykk på Chromecasten du ønsker å koble deg til.

4. Filmen spiller seg nå av på Chromecasten du har valgt.

Med kabel

Kabel er ofte den enkleste løsningen for å koble Televindu til TV. Du vil trenge en adapter kompatibel med ditt nettbrett for å kunne benytte en kabel. Adapter vil variere etter hvilket nettbrett du benytter. Vi anbefaler å forhøre deg med deres e-forhandler før dere går til innkjøp av nye adaptere.

Se alle filmer på Televindu

• Benytt filteret oppe til venstre for å se alle filmer.

Opprett eller legg til en film i en ny samling

1. Trykk på filmen du ønsker å legge til i en ny samling.

2. Trykk én gang på filmen.

3. Trykk på hjerteikonet oppe i høyre hjørne over filmen.

4. Skriv inn navnet på den nye samlingen du ønsker å opprette.

Se samlinger du har opprettet

1. Trykk på "Mine samlinger".

2. Trykk på "Mine samlinger" øverst på skjermen.

Bruk Televindu uten internett

1. Last ned filmer du ønsker å bruke uten internett

• Velg filmen du ønsker å laste ned.

• Trykk på nedlastingsikonet oppe i venstre hjørne til filmen for å laste den ned.

2. Slå på frakoblet modus for å se på filmer uten internett

• Gå til innstillinger for å aktivere frakoblet modus.

• Alle filmer du har lastet ned vil vises når frakoblet modus er aktivert.

• Nedlastede filmer vil være tilgjengelig frem til du sletter de selv.

Slå av frakoblet modus for å se filmer du ikke har lastet ned

• Når frakoblet modus er aktivert vil du kun se filmer du har lastet ned.

• For å se filmer du ikke har lastet ned, må du slå av frakoblet modus.

• Slå av frakoblet modus ved å gå til innstillinger oppe i venstre hjørne.

Ulike sider på Televindu:

Hjem:

Viser alle samlinger og filmer som er tilgjengelig på Televindu.

Mine samlinger:

Viser samlinger du har fulgt og samlinger du har opprettet selv.

Lokalt:

Viser innhold i ulike lokalområder. Alle kommuner som benytter Televindu, vil få sin egen lokale side. Her vil du enkelt kunne finne lokalt innhold fra deres kommune.