Trykk på statistikk i hovedmenyen for å åpne statistikk-sidene. De ulike sidene presenterer statistikk om ulike temaer.

Timeinnsats

Hovedrapporten for timeinnsats gir deg tilgang til alle detaljer for din enhet. Med denne som basis kan du velge blant forhåndsdefinerte standardrapporter, eller lagre dine egne varianter tilpasset ditt behov.

Timestatistikk per tjenestetype

Viser nøkkeltall som antall brukere, frivillige, tjenester og frivilligtimer per tjenestetype.