Slik ser det ut når du er logget inn i FRIDA+.

Hovedmenyen

Hovedmenyen på venstre siden er tilpasset administrator. For menypunktene «Oppfølging», «Statistikk» og Administrasjon» kan du klikke på pil ned for å se flere menyvalg.

Toppmenyen

I Toppmenyen finner du brukerveiledninger og videoer, kontaktinformasjon for support og undermeny som gir tilgang til profil for de brukerroller du har, «Endre passord» og «Logg ut».

Hjelpetekster

Alle steder i FRIDA+ der du ser spørsmålstegn-symbolet finnes det en forklaring av feltet eller funksjonen.

Søk og filtrering

Flere av sidene har et søkefelt. Dette søker i alle kolonner på siden du er på, og viser deg radene hvor søkeordet forekommer.

Dersom du vil søke i en bestemt kolonne trykker du på forstørrelsesglasset. Se bilde nedenfor. Velg hvilken kolonne du vil søke i (f.eks. Oppdrag status) og skriv verdien (f.eks. Aktiv) i tekstfeltet.