VilMer VR vil bli enklere og bedre i bruk!

Vi gleder oss til å kunne lansere en helt ny versjon av VilMer VR.

Basert på tilbakemeldinger og brukererfaringer har vi gjort løsningen vesentlig enklere og raskere i bruk.

Nå slipper du å laste ned filmer!

I den nye versjonen vil en slippe å laste ned filmer før avspilling. Dette gjør det enklere å utforske det mangfoldige innholdet i VilMer VR.

Bruk uten internett

Det vil være mulig å bruke VilMer VR uten internett. Dette gjør det enklere å komme i gang med bruken for alle som har utfordringer med nettverk.

Bedre kvalitet i filmene

Alle filmene vil bli vist i bedre kvalitet enn tidligere.

Støtte for flere nettbrett

VilMer VR vil nå kunne brukes med eldre nettbrett enn tidligere.

120 nye VR-opplevelser med fokus på Norsk tradisjon.

Tidligere i år ble ViDoc en del av VilMer. Dette har blant annet resultert i at dere nå får tilgang på 120 nye kvalitetsfilmer. Filmene er produsert av Per Kristian Orseth - trolig Norges mest erfarende på tilrettelagte VR-opplevelser for eldre.

Nye kategorier gjør det enkelt å velge filmer basert på formål

Gjenfinne minner

Filmer beregnet for å vekke filmer og skape gjenkjennelse. Passer godt for mennesker eller andre som vil minnes tidligere tider. Filmene er beregnet på å «åpne minner» og tar slikt utgangspunkt i etterkrigstiden og fram til 60-tallet. Filmene er enkle å forholde seg til og e

Finne roen

Filmer beregnet for å gi en rolig og avslappet opplevelse. Passer godt for de som har behov for et avbrekk fra hverdagen. Filmene tar for seg fredfulle handlinger som f.eks. natur og har en lav kompleksitet.

Bli engasjert

Filmer beregnet på de som trenger stimuli og opplevelser – og som ikke har mulighet til å komme seg ut for å oppleve dette.Her finner man et variert utvalg av opplevelser som konserter, friluftsaktiviteter som kajakkpadling, dragesurfing og fjellturer. Og den som er interessert i biler og båter vil også finne mye av interesse. Filmene har et høyere tempo og flere inntrykk.

Dette var en liten smakebit på hva dere kan vente dere. Vi gleder oss til å fortelle mer om oppdateringen.

Fant du svaret?