Det er enkelt å bestille aktivitetsprodukter i nettbutikken. Du kan velge mellom to fraktmetoder og to betalingsalternativer.

Se video av kjøpsprosessen:

Utforsk aktivitetsprodukter

Velg én eller flere aktivitetsprodukter du ønsker å kjøpe.

Velg å kjøpe produktet ved å trykke på knappen Legg i handlekurv.

Produktet er lagt til i handlekurven, og du kan nå velge å se på flere produkter eller å gå til handlekurv.

Gå til handlekurv

Øverst til høyre på skjermen vil du se et handlekurv-ikon. Trykk på dette for å gå til handlekurven.

I handlekurven får du en oversikt over alle produktene du har valgt å kjøpe og totalsummen (uten frakt). Du kan gjøre endringer i antall produkter ved å:

• justere antallet per produkt

• fjerne produktet fra handlekurven ved å trykke på Fjern

Hvis du er klar for å gå videre til betaling, trykker du på knappen Utsjekking nederst på siden.

Hvis du vil fortsette å handle, trykker du på Fortsette å handle øverst på siden.

Gjennomfør kjøp, steg 1: Kontaktinformasjon

Når du er fornøyd med handlekurven og har trykket på knappen Utsjekking, er du klar for å fylle inn kontaktinformasjon

Her skal du fylle inn:

• e-postadresse

• for- og etternavn (kontaktperson)

• navnet til bedriften du bestiller på vegne av (dersom det er relevant)

• leveringsadresse

• postnummer og sted

• telefonnummer for kontakt

Når dette er fylt inn kan du trykke på Fortsett til frakt for å gå videre.

Gjennomfør kjøp, steg 2: Fraktinformasjon

Hos oss er det fast pris for frakt, uansett størrelse på leveringen, og alltid hjemlevering – både for privatpersoner og bedrifter.

Velg mellom to alternativer:

1. Bedrift: Levering på dør

1. Privat: Hjemlevering

Trykk på knappen Fortsett til betaling for å gå videre.

Les mer om våre retningslinjer for frakt her.

Gjennomfør kjøp, steg 3: Betaling og betalingsalternativer

I vår nettbutikk kan du velge mellom å betale med kort eller å få tilsendt en faktura. Når du har kommet til steget for betalingsalternativer, får du også se totalsummen på din bestilling: Produkter + frakt.

Kort

Alle transaksjoner med kort er sikre og krypterte. Etter du har gjennomført kjøpet med kort vil du få tilsendt en betalingsbekreftelse på den e-posten du oppga i steg 1.

Både bedriftskunder og privatpersoner kan velge dette alternativet.

Faktura

Vi tilbyr kun faktura for bedrifter. Velg Faktura for bedrifter for dette betalingsalternativet. For å kunne sende deg en faktura for bestillingen, trenger vi litt mer informasjon i tillegg.

Velg mellom:

1. Samme som leveringsadresse (den du oppga i steg 1)

1. Bruk en annen faktureringsadresse

Dersom du ønsker at fakturaen skal sendes til en annen mottaker enn dit bestillingen skal leveres, velger du Bruk en annen faktureringsadresse. Fyll deretter inn informasjonen i feltene.

Viktig: Dersom du har valgt Faktura for bedrifter, trenger vi organisasjonsnummeret til bedriften som skal motta fakturaen. Etter du har sendt inn bestillingen vil du motta en e-post fra oss der vi ber deg om å svare på e-posten med dette organisasjonsnummeret. Det er viktig at dette blir gjort raskt slik at vi kan behandle bestillingen så fort som mulig for deg.

Etter gjennomført bestilling

Når du har trykket på knappen Betal nå og gjennomfører bestillingen, vil du få tilsendt en ordrebekreftelse på e-post.

Les mer om våre retningslinjer for angrerett her.