1. Åpne meldinger på vilmer.no: https://app.vilmer.no/meldinger

2. Trykk deretter på en av dialogene som vist på bildet over.

3. Her kan du skrive i dialogen at du ønsker å komme på besøk. Foreslå gjerne et par datoer/tidspunkter.

4. Når du har sendt meldingen, kan du bare vente på svar fra de ansatte.

Har du ikke vært i kontakt med en omsorgstjeneste tidligere?

Ta kontakt med oss for å avtale besøk ved å trykke på linken under slik at vi kan hjelpe deg i gang.