1. Åpne nettleseren på din PC, mobil eller nettbrett.

2. Gå til MinMemoria og logg inn.

3. Åpne bildet du ønsker å lagre.

4. Lagre bildet.

1. På mobil/nettbrett: trykk og hold på bildet. Trykk så på "last ned", "lagre", "legg til i Bilder" eller lignende (knappen kan ha litt ulike navn på ulike modeller).

2. På PC: høyreklikk på bildet. Trykk så på "lagre bilde", "last ned bildet" eller lignende (knappen kan ha litt ulike navn i ulike nettlesere).

5. Bildet blir nå lagret lokalt på PC-en, nettbrettet eller mobilen din.

Du kan lagre bilder fra album, gjestebok eller profilbilder på samme måte.