Registrering

Hvis du ønsker å registrere en brukerkonto i VilMers løsninger, så kan du trykke på Logg inn, og så skrive e-postadressen/mobilnummeret du ønsker å registrere deg med. Du vil da komme videre til registrering.

Tilgang

Husk at flere av VilMers løsninger krever tilgang. Ta kontakt med oss hvis du har mistet tilgang, eller lurer på om du kan få tilgang.

Invitasjon

Har du fått en invitasjon til en av våre løsninger? Les mer om hvordan du bruker invitasjonen her: