Trykk på Logg inn for å komme til VilMers løsninger.

Problemer med innlogging? Les mer her.

Opplevelser, Televindu og MinMemoria

Disse tre løsningene har felles system for brukere og innlogging. Hvis du har tilgang til flere av disse løsningene, kan du bruke samme brukernavn og passord i dem.

Triggo

I Triggo kan du logge inn med e-postadresse og passord, eller mobilnummer og engangskode på SMS.

Hvis du har tilgang til både Triggo og en av våre andre løsninger, så kan du ha ulike passord i de ulike løsningene.

VR

I VilMer VR kan du logge inn med brukernavn og passord.

Hvis du har tilgang til både VilMer VR og en av våre andre løsninger, så kan du ha ulike passord i de ulike løsningene.