Vi er glade for at du vil ta i bruk nye MinMemoria, og håper du blir fornøyd med oppgraderingene.

Hvis du hadde en brukerkonto i vår tidligere versjon, så kan du logge inn med samme e-postadresse som du brukte der. Da vil du finne de samme profilene som du hadde tilgang til før.

Gjør følgende:

Steg 1: Lagre passordet på nytt

Du må lagre passordet på nytt for å kunne logge inn. Du kan benytte det samme passordet som tidligere.

1. Gå til minmemoria.vilmer.no, og trykk på Logg inn.

2. Skriv inn e-postadressen du har logget inn med før.

3. Trykk på Lag nytt passord.

4. Følg videre instrukser.

Steg 2: Last ned ny versjon av appen til alle nettbrett og mobiler

1. Åpne App store/Play store.

2. Søk på MinMemoria

3. Finn appen med det nye ikonet, og last den ned.

Sånn ser den nye appen ut i app-butikken:

Når stegene over er fullført, kan du fortsette å bruke MinMemoria som normalt.