Enten du mottar koden på SMS eller e-post, er fremgangsmåten for å se, godta eller avslå den lik.

1. Gå til MinMemoria

2. Trykk på Jeg har fått en invitasjon

3. Legg inn koden du har mottatt, og trykk på Sjekk kode

4. Se over hvilken profil invitasjonen gjelder, og hvem som har sendt invitasjonen.

5. Logg inn, eller registrer en brukerkonto, for å godta eller avvise invitasjonen.

Hvis du ikke ønsker å opprette en brukerkonto for å avvise invitasjonen, så kan du ignorere den.

Når du har godtatt en invitasjon, så vil du kunne logge inn på MinMemoria når som helst for å gå inn på profilen.