Om VilMer VR

VilMer VR er en plattform som gir muligheter til å oppleve flotte opplevelser og reise til destinasjoner man ellers ikke har mulighet til. Løsningen gir mulighet til å styre flere VR-briller og flere kan delta samtidig.

Trykk for å lese mer

Oppsett som må gjennomføres før bruk

1. Gi VR-brillene tilgang til internett.

2. Last ned "VilMer VR" på alle nettbrett som skal benyttes.

• Last ned appen fra Google Play eller App Store.

3. Bekreft at VR-brillene får logget seg inn på VilMer VR og fungerer som det skal.

Kriterier som må oppfylles for å bruke VilMer VR

Betjening av VR-briller

Gå til innstillinger i en kiosket VR-brille

VR-brillene blir som standard sendt ut kiosket (dvs. låst til å vise kun én applikasjon, de er kiosket hvis du ser et bilde av en skog i brillene). Dobbelttrykk på sentrer-knappen (rund knapp nederst på høyre side av VR-brille) for å åpne innstillinger.

Om VR-systemet

• VR-brillene styres gjennom VilMer VR-appen på deres nettbrett.

• Synkronisering mellom nettbrett og VR-briller skjer gjennom VilMer VR sin skyløsning.

• Kun filmer som er nedlastet på både VR-brillene og nettbrettet kan spilles av.

• Nettbrettet oppretter en seerøkt navngitt med brukernavnet det er logget inn med. En kan koble til flere VR-briller til en seerøkt.

Teknisk kontaktperson:

Vegar Samestad Hansen

vegar@vilmer.no