Dette må være på plass for at dere skal kunne bruke VilMer VR.

1. Koble VR-briller til internett

I VR-brillen:

1. Dobbeltrykk på Pico-knappen (nederst på høyre side av VR-brillen)

2. Trykk på Wi-Fi ikonet (benytt enter-knappen, midterste knapp på høyre side av VR-brillen, for å trykke).

3. Velg internett og tast inn passord.

4. Trykk på Pico-knappen én gang for å gå tilbake til VilMer VR.

2. Koble VR-brillene til nettbrettet

1. Start VilMer VR på nettbrettet

1. Slå på nettbrettet.

2. Åpne VilMer VR-appen.

2. Slå på alle VR-brillene du ønsker å koble til

• Dersom VilMer ikke starter automatisk opp, må du åpne "VilMer VR" på VR-brillene.

3. Velg en seerøkt i VR-brillene

• Trykk på seerøkten du ønsker å koble deg til.

4. Bekreft at VR-brillene er tilkoblet

• På nettbrettet: Øverst i venstre hjørne ser du et rødt eller grønt tall. Tallet viser hvor mange VR-briller du er tilkoblet.

• VR-brillene: VR-brillene vil vise bilde av en skog frem til du spiller av en film fra nettbrettet.

3. Last ned filmer

Kun nedlastede filmer kan spilles av i VR-briller.

Viktig! Sørg for at alle VR-brillene som benyttes med nettbrettet, er tilkoblet.

Trykk her for å se hvordan du kobler VR-briller til nettbrett her

1. Trykk på "Last ned anbefalte" eller "Last ned filmer"

1. Last ned anbefalte: en samling av filmer vi anbefaler.

2. Last ned filmer: alle filmer tilgjengelig for nedlasting.

2. Trykk på filmen du ønsker å nedlaste.

3. Trykk på nedlastingsikonet i midten av bildet.

4. Vent til nedlastingen er ferdig både i VR-brillene og på nettbrettet.

Nedlastingstid varierer fra 2-10 minutter avhengig av internetthastighet og størrelse på film.

4. Spill av film

1. Gå til "Spill av filmer" på ditt nettbrett.

2. Trykk på filmen du ønsker å spille av.

3. Trykk på play-knappen i midten av filmen.

Betjening av VR-brillene

Legg merke til knappen for å sentrere skjerm. Sentrer alltid blikket på VR-brillen før bruk, for å unngå at bildet blir skeivt.