Som bidragsyter vil du få en e-post og SMS når du får melding på profilen. Her kan du kommunisere og avtale aktiviteter og opplevelser med den ansatte på institusjonen.

• E-posten og SMS'en inneholder en link til dialogen som du trykker inn på.

• Når du trykker på linken blir du sendt til innboksen på profilen din i web-applikasjonen.

• Avtal aktivitet, tid og sted i selve dialogen.

Hvis du ønsker å endre dette kan du ta kontakt med VilMer på kontakt@vilmer.no.