1. Skru på VR-brillene. I midten av bildet ser du en en blå sirkel. Den følger bevegelsene til hodet ditt og viser hvor du trykker. Bruk sirkelen som en musepeker. Klikk ved å trykke på enter-knappen på høyre underside av brillen.

2. Trykk på “Apps”.

3. Trykk på “VilMer”. Dersom du ikke finner “Vilmer VR” under “apps” må du laste den ned fra "App Store". Ta kontakt for hjelp.

4. Trykk på tekstfeltene for å skrive inn brukernavn og passord. Ta kontakt dersom du har glemt brukernavn og passord.

5. Trykk på logg inn. Ved neste oppstart vil VilMer være logget inn automatisk.

6. Velg seerøkt ved å trykke på økten du ønsker. Dersom du kun ser en skog betyr det at du er koblet til riktig.

7. Start filmvisning fra nettbrettet.