1. Åpne VilMer VR-appen på nettbrettet.

2. Start VilMer VR på VR-briller, logg inn og velg seerøkt. Dersom VR-brillen har vært koblet til nettbrettet tidligere, vil den automatisk gå inn på seerøkten.

3. Gå til “Last ned anbefalte” eller “Last ned filmer” for å finne filmer du ønsker å laste ned.

4. Last ned fra menyen: Trykk på nedlastningsknappen øverst i høyre hjørne av videoen, når du har funnet en du vil se.

Last ned film fra videospiller: Trykk på filmen du ønsker å laste ned. Trykk på “Last ned for alle” eller den store nedlastningsknappen

5. Se oversikt over filmer som lastes ned. Gå tilbake til startmenyen ved å trykke på “tilbake” oppe i venstre hjørne. Trykk på “aktive nedlastinger”. Her ser du en oversikt over alle filmer som er i ferd med å lastes ned til VR-briller og nettbrett.

Vær oppmerksom på at filmer krever mye lagringsplass på både nettbrett og VR- brille. Vi anbefaler alltid å ha 2gb ledig lagringsplass. Fjern filmer for å gjøre plass til nye.

Gå til "Enheter" for å se hvor mye ledig lagringsplass det er på VR-brillen