VilMer VR brukes for å laste ned og vise filmene på VR-brillene. Du kan til og med starte en felles visningsøkt med flere VR-briller samtidig. Om du vil kan du også følge "blikket" til brukeren av VR-brillene, for å tilrettelegge for samtaler under visning. Se denne samtaleguiden for flere tips.

Hovedmenyen

Forklaring

Se tilkoblede enheter

Det grønne tallet viser hvor mange VR-briller som er koblet til. Dersom det viser et rødt 0-tall betyr det at ingen VR-briller er tilkoblet.

Mine filmer

Her finner du filmer som er klare til å spilles av, dvs. filmer som allerede er lastet ned til nettbrett og VR-briller.

(Merk at det kan være filmer i denne menyen som bare er lastet ned på nettbrettet. Du blir gjort oppmerksom på dette når du prøver å spille, og du kan deretter laste ned til VR-brillene.

Bibliotek

I biblioteket finner du alle filmene som er tilgjengelige for nedlasting. Merk at alle filmer må lastes ned før visning.

Våre anbefalinger

I menyen Våre anbefalinger finner du filmene vi har valgt spesielt for deg. Her vil vi innimellom endre utvalget, til innhold vi tror kan passe dere. Du kan også her laste ned filmene, akkurat som i biblioteket.

Nye filmer

I menyen Nye filmer, får du en oversikt over de nyeste filmene som er lagt til i biblioteket. Hver gang vi produserer nytt innhold til plattformen, vises de i denne menyen.

Aktive nedlastinger

I menyen Aktive nedlastinger kan du se statusen til filmene du laster ned, både til nettbrett og VR-briller.

Enheter

I menyen Enheter kan du se status på de VR-briller som er tilknyttet nettbrettet.

Hjelp

Er det noe du har utfordringer med? Trykk på hjelp for å komme i kontakt med oss!

Fant du svaret?