1. Åpne VilMer VR-applikasjonen på nettbrett og VR-brille

1. Slå på nettbrettet og se at du er tilkoblet internett.

2. Skru på VR-brillene ved å trykke på av/på-knappen på undersiden av brillene.

3. Åpne VilMer VR-appen på nettbrettet. Les denne artikkelen for å lære hvordan du bruker applikasjonen.

4. Åpne VilMer VR-appen på VR-brillene og logg inn. Dette trenger du kun å gjøre første gangen du bruker brillene.

5. Velg seerøkt i VR-brillene. Dette trenger du kun å velge om det er første gang VR-brillene

6. Når du ser er VR-brillen er tilkoblet til nettbrettet vil du se et grønt tall øverst til venste på nettbrettet. VR-brillen vil vise en skog.

2. Gå til "mine filmer" for å spille og velg en film du ønsker å avspille

Det er kun nedlastede filmer som kan avspilles i VR.

1. Trykk på "Mine filmer"'

2. Trykk på filmen du ønsker å avspille

3. Trykk på avspillingsknappen.

Last ned nye filmer

1. Sørg for at alle VR-briller er tilkoblet til nettbrett.

2. Trykk på “bibliotek”, “nye filmer” eller “anbefalte filmer” for å finne en film du ønsker å vise på VR-brillene.

3. Trykk på last-ned-knappen på filmen du ønsker å nedlaste. Det er viktig at både VR-briller og nettbrett hele tiden er slått på under nedlastingen. En kan følge status på nedlasting under "Aktive nedlastinger". Nedlasting av film kan ta flere minutter.

4. Gå til hovedmenyen ved å trykke på "tilbake" i venstre hjørne.

5. Trykk på "Mine filmer" for å avspille film(er) når de er ferdig nedlastet

Slå av VR-brillene og sett de til lading etter bruk, slik at de er klare til neste gang.