Under kontoinnstillinger finner du en oversikt over hvilke enheter du har tilgang til, du kan endre navnet ditt, og du kan slette brukerkontoen din.

Gjør følgende for å finne kontoinnstillinger:

  1. Trykk på menytasten øverst til venstre i appen

  2. Trykk på Kontoinnstillinger

Hvis du endrer navnet ditt lagres endringen automatisk.

Fant du svaret?