Når du mottar invitasjon til en Triggo-gruppe får du en invitasjonskode som består av seks tegn og kan inneholde både tall og bokstaver.

Har du ikke fått en invitasjon? Se her.

For å registrere din brukerkonto, og legge inn invitasjonskoden, gjør følgende:

1. Åpne Triggo-appen på nettbrett eller mobil.

2. Skriv inn brukernavn

• Mottok du invitasjonskoden på SMS? Skriv i så fall mobilnummer.

• Mottok du invitasjonskoden på e-post? Skriv i så fall e-postadressen du mottok den på.

3. Skriv inn den sekssifrede invitasjonskoden

4. Legg inn navn og lag et passord

5. Fullfør registreringen, og du er klar for å bruke Triggo.

Se hvordan dette gjøres i appen: