VilMer Opplevelser har et bredt mangfold av aktiviteter og opplevelser som du kan velge mellom.

Når du utforsker mulighetene kan du bruke filter eller søk for å finne aktivitetsprofiler som passer deres behov.

Du kan bruke disse filtrene:

• Aktiviteter og opplevelser eller digitale opplevelser:

Velg om du ønsker opplevelser og aktiviteter som gjennomføres fysisk, eller som kan oppleves digitalt på en skjerm.

• Sted:

Avgrens søket ved å finne aktiviteter og opplevelser i din kommune.

• Brukergruppe:

Velg hvem som skal delta eller hvor aktiviteten skal skje, så får du kun opp resultater som passer for dere.

• Kategori:

Velg mellom et bredt mangfold av kategorier som aktiviteter med dyr eller barn og ungdom, dans, natur, historie, musikk osv.

I tillegg til filtrene kan du bruke søkefunksjon. Her kan du søke på hva du vil, f.eks. "hund" eller "konsert", så viser vi de resultatene som passer ditt søk.

Når du har bestemt deg for en aktivitetsprofil kan du åpne den, og så trykke på Send melding for å avtale tidspunkt. For digitale aktiviteter som er tilgjengelig hele tiden trykker du isteden på Vis innhold.

Les mer om hvordan du bestiller aktivitet her.