Slik logger du inn:

1. Gå til VilMer.no, og trykk på Logg inn øverst til høyre på siden.

2. Fra vårt innloggingsskjema kan du velge den metoden du ønsker å bruke for å logge inn. Du kan velge:

• Mobilnummer: fyll inn mobilnummer og fullfør med en engangskode du får tilsendt på SMS.

• E-post: fyll inn e-postadresse og fullfør med en engangslink du mottar på e-posten din.

• Google: trykk på Google-knappen og logg inn via Google.

• Facebook: trykk på Facebook-knappen og logg inn via Facebook.

3. Når innloggingen er fullført er brukerkontoen din registrert.

Når du har logget inn kan du bidra eller bestille aktivitet. Les mer om dette her:

Problemer med innlogging