Glemt passord?

1. Gå til Televindu.app.

2. Skriv inn e-postadressen som brukernavnet deres er knyttet til. Ta kontakt dersom du ikke vet hvilken e-postadresse som brukes.

3. Trykk på Opprett passord.

4. Følg videre instrukser.

Husk å informere alle som benytter brukeren om det nye passordet deres.

Kommer du fortsatt ikke inn?

Oppdater Televindu på alle nettbrett og mobiltelefoner (gjelder kun på nettbrett og telefon)

1. Åpne App store/Play store.

2. Søk på Televindu.

3. Trykk på Televindu.

4. Trykk på Oppdater.

Dersom du ikke ser noen oppdateringsknapp, betyr det at Televindu allerede er oppdatert. Husk at oppdateringen må gjennomføres på alle nettbrett og mobiltelefoner som dere bruker til Televindu.