Her viser vi deg hvordan du oppretter spilleliste i Televindus app og på Televindus nettside.

Opprett en spilleliste i appen:

1. Åpne Televindu-appen

2. Gå til Spillelister i menyen på bunnen av siden

3. Trykk på Mine spillelister i menyen øverst på siden

4. Trykk på + symbolet nederst til høyre på siden for å opprette en ny liste

5. Skriv et navn på spillelisten i tittel-feltet

6. Huk av ved siden av videoene du ønsker å ha med i listen

7. Trykk på Opprett for å lagre den nye spillelisten

Du finner spillelister som du har laget selv ved å gå til Spillelister og så til Mine spillelister, som beskrevet i steg 1 og 2.

Opprett en spilleliste fra PC:

1. Logg inn på Televindu i nettleseren

2. Trykk på Opprett ny spilleliste

3. Legg til en tittel og en beskrivelse av spillelisten

4. Velg hvilke videoer som skal være med i spillelisten. Bruk gjerne søkefunksjonen for å finne spesifikke videoer.

5. Trykk på Opprett ny spilleliste for å lagre den nye spillelisten.

Du finner spillelister du har laget selv under Mine spillelister i panelet til venstre på siden.