Av og til kan det være nyttig å ha en video tilgjengelig selv uten internett-tilgang. Dette har vi lagt til rette for i Televindu app.

Last ned video

1. Åpne videoen du vil laste ned i Televindu-appen på mobil eller nettbrett

2. Trykk på Last ned under videoen

Du kan se fremgang på nedlastingen i statuslinjen til mobilen eller nettbrettet. Når nedlastingen er ferdig ser du et -ikon og teksten Nedlastet under videoen.

Finn nedlastede videoer

Hvis du har lastet ned en eller flere videoer på din enhet kan du finne disse i seksjonen Nedlastinger i Televindu app.

Du finner seksjonen fra navigasjonsmenyen på bunnen av siden.

Merk at du kun kan laste ned video i appen, og ikke på nettsiden.