Bla i spillelister

• Scroll opp eller ned for å bla gjennom spillelister

• Scroll til høyre eller venstre for å bla gjennom videoer inni en spilleliste

• Trykk på "Se alle" til høyre på skjermen for å vise alle videoer inni en spilleliste

På forsiden finner du nye og anbefalte videoer og spillelister for deg.

På siden "Spillelister" finner du spillelister fra Televindu, og spillelister som du har opprettet selv.

Søk etter video

1. Trykk på forstørrelsesglasset

2. Skriv et søkeord

3. Trykk på en video i resultatlisten for å spille den av.

Les mer om hvordan du velger en video ut fra fargeskalaen her.