For å spille Televindu-innhold på TV-en trenger du:

Koble en Android-enhet til TV:

1. Sørg for at appen er installert på iPaden. Du finner den i Google Play.

2. Koble en Chromecast-enhet til TV-en.

3. Sørg for at Chromecast og avspillingsenheten (mobil/nettbrett) er koblet til samme trådløse nettverk.

OBS: Chromecast støtter ikke Wi-Fi hvor en må logge inn via nettleser. Kontakt din IKT-avdeling for å få en Wi-Fi løsning som støtter Chromecast

Start visning:

1. Åpne Televindu app på nettbrettet eller mobilen.

2. Logg inn i appen.

3. Velg en video, og se etter Chromecast-knappen som vist nedenfor. Velg så Chromecast-enheten som er koblet til TV-en du vil spille videoen av på.

Har du en Apple-enhet (iPhone eller iPad)? Klikk her for instruksjoner.