Spill av på TV ved hjelp av kabel (anbefalt løsning)

Spill av på TV ved hjelp av Chromecast

Alternativ 1:

Spill av på TV ved hjelp av kabel

Gjør klart følgende:

• Televindu app.

• En adapter fra iPad/iPhone til HDMI

• En HDMI-kabel fra adapter til TV

1. Sørg for at appen er installert på iPaden. Du finner den i app store.

2. Koble adapteren til nettbrettet eller mobilen.

3. Koble HDMI-kabelen til adapteren og TV-skjermen.

Start visning

1. Åpne Televindu app på nettbrettet eller mobilen.

2. Logg inn i appen.

3. Start en video.

Alternativ 2

Spill av på TV ved hjelp av Chromecast.

1. Sørg for at appen er installert på iPaden. Du finner den i App store.

2. Koble en Chromecast-enhet til TV-en.

3. Sørg for at Chromecast og avspillingsenheten (mobil/nettbrett) er koblet til det samme trådløse nettverk.

OBS:

Kontant IKT dersom dere går til innkjøp av nye Chromecast-enheter.

Start visning:

1. Åpne Televindu app på nettbrettet eller mobilen.

2. Logg inn i appen.

3. Velg en video, og se etter Chromecast-knappen som vist nedenfor. Velg så Chromecast-enheten som er koblet til TV-en du vil spille videoen av på.

Har du en enhet med Android operativsystem? Klikk her for instruksjoner.