Gjør følgende:

Gå til kontoinnstillinger. Du finner kontoinnstillinger på følgende måte fra forsiden:

  1. Trykk på menyknappen (tre streker)

  2. Trykk på Kontoinnstillinger

Gå til bunnen av siden, og trykk på Slett brukerkontoen min.

Du vil nå bli bedt om å bekrefte slettingen. Trykk avbryt hvis du vil avbryte. Trykk Ja, slett brukerkontoen min hvis du vil fullføre.

Du vil nå se en avslutningsmelding på skjermen som bekreftelse på at din brukerkonto, inkludert navn og mobilnummer, vil slettes fra våre systemer.

Du vil også motta en bekreftelse på e-post.

Hvorfor tar det 90 dager fra jeg sletter kontoen min til den fjernes fra Triggo sine systemer?

I 90 dager etter du sletter brukerkontoen din vil vi ta vare på dine data. Dette er fordi du skal ha mulighet til å reversere slettingen ved behov. Vi vil ikke bruke dine data til noe i denne perioden, og etter 90 dager slettes de permanent.

Fant du svaret?