Slik sletter du brukerkontoen din:

  1. Logg inn.

  2. Klikk på ditt navn øverst til høyre på siden, og gå til kontoinnstillinger.

  3. Trykk på Slett konto, og bekreft slettingen.

Denne veiledningen handler om å slette selve brukerkontoen din. Hvis du kun vil slette en Memoriaprofil, men fortsatt ha mulighet til å logge inn, se denne artikkelen.


Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Fant du svaret?