Administrator kan slette Memoriaprofilen på følgende måte:

  1. Gå til siden Memoriaprofiler

  2. Trykk på Administrer profiler

  3. Trykk på Slett-knappen under Memoriaprofilen du ønsker å slette, og bekreft slettingen.

NB: Når du sletter Memoriaprofilen fjernes den fra alle som tidligere har hatt tilgang. Memoriaprofilen kan ikke gjenopprettes etter sletting.

Dersom det står Fjern min tilgang under profilen vil den kun fjernes fra din oversikt - uten at andre mister sin tilgang.

Finner du ikke Slett-knappen?

Det er kun Memoriaprofilens administrator som kan slette selve Memoriaprofilen. Dersom du er usikker på hvem som er administrator kan du sjekke dette inne i Memoriaprofilen (gå til Tilganger).


Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Fant du svaret?