Hvordan du gjør dette kommer an på hvilken tilgangstype du har.

Lesetilgang:

  • Åpne siden Memoriaprofiler

  • Trykk på Administrer profiler

  • Trykk Fjern min tilgang under profilbildet

  • Bekreft

Administrator:

Som administrator kan du slette hele Memoriaprofilen. Når hele profilen slettes mister alle sin tilgang.

  • Åpne siden Memoriaprofiler

  • Trykk på Administrer profiler

  • Trykk på Slett under profilbildete

  • Bekreft

Sletting av profilen kan ikke reverseres.

Bidragsyter:

Ta kontakt med oss via chat eller på post@minmemoria.no.


Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Fant du svaret?