Du kan gi andre lesetilgang i web-appen. Gjør følgende:

  1. Åpne Memoriaprofilen

  2. Gå til Tilganger

  3. Trykk på Gi lesetilgang øverst til høyre

  4. Fyll inn navn og e-postadresse, og trykk på Gi lesetilgang.

Personen du inviterer vil motta invitasjonen via e-post. Hvis de ikke har egen brukerkonto fra før, må de opprette en nå for å få tilgang.

Hvis de har brukerkonto fra før kan de også finne invitasjonen ved å gå til siden Mine invitasjoner (trykk på menyen øverst til høyre).


Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Fant du svaret?