Gjør følgende for å slette en melding:

  1. Logg inn på www.minmemoria.no

  2. Åpne Memoriaprofilen, og gå til Meldinger

  3. Trykk Slett ved siden av meldingen du vil slette

Som bidragsyter eller med lesetilgang kan du kun slette meldinger som du har sendt selv. Administrator kan slette alle meldinger.


Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Fant du svaret?