Åpne profilen du vil skrive en hilsen i, og gjør følgende:

1. Gå til Gjestebok

2. Trykk på Ny melding

3. Skriv meldingen din, og last eventuelt opp bilder og filmsnutter som du vil legge ved. Se flere detaljer om dette nedenfor.

4. Trykk på Send

Vil du legge til bilder eller videoklipp i gjestebokinnlegget?

Når du skriver et nytt gjestebokinnlegg, som beskrevet over, kan du laste opp bilder og videoklipp som legger seg sammen med teksten du skriver.

Hvis du bruker MinMemoria i nettleser, trykker du på Last opp for å gjøre dette. De fleste mobiler/nettbrett vil da la deg velge mellom eksisterende bilder/filmer, eller å ta nytt bilde/ny video der og da. Merk at dette kan variere fra enhet til enhet.

Hvis du bruker MinMemoria visningsapp, så kan du trykke på Ta bilde for å ta et nytt bilde, eller på Last opp for å laste opp bilder/video.