Du sletter et innlegg på følgende måte:

  1. Åpne Memoriaprofilen, og gå til Minner

  2. Trykk på Slett minne øverst til høyre på siden

  3. Trykk Slett under innlegget du ønsker å slette, og bekreft.

Sletting av innlegg kan ikke reverseres.


Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Fant du svaret?