Bilder gjør det lettere å dele historien.

Du kan legge til bilder i et innlegg på følgende måte:

1. Åpne Memoriaprofilen, og gå til Minner

2. Trykk på Legg til minne for å opprette et nytt innlegg, eller klikk på et eksisterende innlegg og så på rediger øverst til høyre

3. Trykk på Flere verktøy for å åpne verktøylinjen.

Disse knappene lar deg legge til bilder, lenker eller video:

Knapper for eksternt innhold
  • Bildeknappen lar deg sette bilder inn i historien. Du kan kun legge til bilder som allerede er lastet opp i et album.

• Lenkeknappen lar deg lenke til eksternt innhold. Marker teksten du vil gjøre om til en "knapp", trykk på lenkeknappen og legg inn lenken. Når du er har fullført vil teksten du markerte se slik ut:

• Youtubeknappen lar deg legge inn video fra youtube i historien, for eksempel en privat video eller en sang. Trykk på knappen, kopier inn lenke til videoen, og lagre. Da vil du kunne spille av videoen direkte i historien.

Viktig om video

Du kan ikke laste opp egne videoer direkte i MinMemoria, men det er mulig å legge ut privat video på youtube som vises for de som har link til den. Se YouTube support (ekstern side) for mer informasjon.

Merk at YouTube er en ekstern leverandør, og at MinMemoria ikke har ansvar for leveranse eller kvalitet på deres tjeneste. Husk at du må bruke nettsiden for å redigere Memoriaprofilen. Les mer om forskjellen på visningsappen og nettsiden lengre ned på siden.