Velge favorittbilder

Når du er inne i et album finner du favorittknappen (stjerne) nederst til høyre i forhåndsvisningen av hvert enkelt bilde, rett ved siden av bildeteksten. Når du ser på et bilde i fullskjerm finner du favorittknappen oppe på venstre side av skjermen. Trykk på stjernen for å markere bildet som en favoritt. Du kan gjøre dette både på nettsiden og i visningsappen.

Fjerne bilde som favoritt

Du fjerner favorittstempelet på samme måte som du legger det til: trykk på stjerneknappen. Fylt stjerne betyr at bildet er en favoritt, omriss av stjerne betyr at bildet ikke er en favoritt.

Favorittbildealbum

Når du merker et bilde som favoritt vises en kopi av bildet i albumet som heter Favorittbilder, og på profilens forside. Dersom det ikke finnes noen favoritter i profilen, vil du ikke ha et favorittbildealbum. Dette albumet vises automatisk når du velger første favoritt, og skjules automatisk hvis det er tomt.