Du roterer bilder på følgende måte:

1. Åpne albumet som bildet ligger i.

2. Trykk på bildet for å åpne det i fullskjerm. Dersom du ser på albumet i redigeringsmodus, må du først avslutte redigeringen for å vise bildet i fullskjerm.

3. Trykk på roter-knappen (⟳) frem til du ser bildet i riktig retning.

4. Lukk bildet og oppdater siden.

Merk: Før bildet vises riktig må det roteres og lagres på nytt på våre servere. Dette kan av og til ta noen minutter.

Du kan rotere bilder både i web-applikasjon og i visnings-applikasjon.