Gå først til Bilder, og åpne albumet du ønsker å flytte bilder fra. Trykk så på Rediger øverst til høyre på siden.

1. Trykk på bildene du ønsker å flytte for å markere dem (merkes med rød ramme)

2. Rett over bildene, i feltet som heter Administrer bilder, kan du nå trykke på Velg album

3. Velg albumet du ønsker å flytte bildene til, og fullfør ved å trykke på Flytt.

Når endringen er gjennomført trykker du på Ferdig øverst til høyre på siden.

NB: Dersom bildet var albumforside, må du velge en ny forside manuelt.