Bilder kan være et flott verktøy for å skape gode samtaler og fine øyeblikk.

1. Logg inn på MinMemoria i nettleseren, og åpne Memoriaprofilen.

2. Gå til Album

3. Åpne albumet du ønsker å laste opp bilder i, eller opprett et nytt

4. Trykk på Last opp bilder

5. Velg bildene du vil laste opp, og fullfør. Du kan markere flere bilder og laste de opp samtidig.

Vent mens bildene lastes opp. Når opplastingen er ferdig kan du legge til bildetekst, og velge albumforside.

Velge albumforside:

Trykk i avhukingsboksen på bildet. Trykk så på Bildevalg, og så på Sett som albumforside.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Du kan også laste opp bilder i Gjestebok og i Livshistorie.