Bilder kan være et flott verktøy for å skape gode samtaler og fine øyeblikk.

1. Gå til Bilder

2. Åpne albumet du ønsker å laste opp bilder i, eller opprett et nytt (se over)

3. Trykk på opplastingsknappen i den striplete firkanten for å starte opplasting. Velg bildene du vil laste opp (du kan markere flere samtidig), og fullfør. Dersom du bruker PC kan du markere bildene i mappen på PC-en, og "dra" dem inn i firkanten.

Vent mens bildene lastes opp. Når opplastingen er ferdig kan du legge til bildetekst (lagres automatisk), og velge albumforside (trykk på Albumforside under bildet du vil bruke).