Gjør følgende:

  1. Gå til Familie og venner

  2. Klikk på bildet til relasjonen du ønsker å redigere

  3. Trykk Rediger øverst til høyre på siden

  4. Trykk på Slett relasjon nederst på siden, og bekreft slettingen.

    1. Er relasjonen bidragsyter? Trykk i så fall på Fjern kobling før du kan slette relasjonen.

Er relasjonen invitert til å bli bidragsyter?

Da må du i så fall avbryte invitasjonen før du kan slette relasjonen:

  1. Gå til Tilganger

  2. Trykk Avbryt ved den aktuelle invitasjonen.

Gå til Familie og venner, og følg stegene ovenfor.


Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Fant du svaret?