Du kan endre e-postadressen som du bruker ved innlogging i Kontoinnstillinger.

1. Logg inn på din brukerkonto.

2. Klikk på meny-knappen øverst til høyre på siden, og gå til kontoinnstillinger.

3. Skriv epostadressen du ønsker å bruke i feltet Epost, og fullfør med Oppdater konto.

4. Trykk øverst til høyre på siden igjen, og trykk på Logg ut.

5. Gå til innboksen i epostkontoen din, og finn bekreftelseseposten fra oss.

Sjekk gjerne i søppelpost/spam-mappe hvis du ikke mottar e-posten innen få minutter.