1. Gå til Tilganger i profilen det gjelder

  2. Trykk på Slett invitasjon ved invitasjonen som er feilsendt

  3. Bekreft slettingen

Invitasjonskoden som ble sendt vil nå slutte å virke. Det vil si at mottakeren ikke vil få brukt den, selv om de har mottatt koden allerede.


Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.

Fant du svaret?