Hvis du har feilsendt en invitasjon kan du avbryte den.

Gjør følgende:

1. Gå til Tilganger

2. Trykk på Avbryt ved siden av invitasjonen du ønsker å avbryte

Endre e-postadresse

Hvis du skrev feil e-postadresse da du inviterte en bidragsyter, så kan du endre e-postadressen.

Gjør følgende:

1. Gå til Familie og venner

2. Trykk på personen, og så på Rediger øverst til høyre på siden

3. I feltet "Endre e-postadresse" kan du skrive inn riktig adresse. Da vil invitasjonen som ble sendt til feil adresse automatisk avbrytes, mens en ny sendes ut til riktig adresse.

4. Trykk på Lagre

Hvis bidragsyteren tidligere har akseptert invitasjonen, og ønsker å endre e-postadressen de selv bruker for å logge inn, må de selv gjøre dette via egne kontoinnstillinger. Du kan lese hvordan her.