Du kan rotere profilbildet på to måter, men du kan kun beskjære det på én måte.

Jeg vil kun rotere profilbildet:

Du kan rotere profilbildet ved å åpne bildet i fullskjerm. Dette gjør du på følgende måte:

1. Gå til Bilder

2. Klikk på albumet Profilbilder

3. Klikk på bildet for å åpne det i fullskjerm, og trykk på roter-knappen (nummer to fra venstre på toppen av siden)

4. Lukk bildet ved å trykke på X øverst til høyre.

Etter du har rotert bildet trenger systemet noen sekunder på å lagre bildet på nytt. For å se bildet i den nye retningen må du derfor oppdatere siden, eller gå ut og inn av profilen, for å se oppdateringen.

Jeg vil beskjære profilbildet, eller både rotere og beskjære det:

Du kan beskjære og rotere profilbildet når du laster det opp via opplastingsmodulen for profilbilder. Gjør følgende:

1. Åpne Memoriaprofilen

2. Trykk på Rediger øverst til høyre på førstesiden

3. Trykk på Lagre og fortsett for å komme videre til steg 2

4. Trykk på Last opp, og velg bildet du ønsker å bruke. Når bildet er ferdig opplastet får du frem redigeringsmodulen.

5. Trykk på Roter for å rotere bildet

6. Juster beskjæringsrammen ved å trykke og dra hjørnene inn eller ut, alt etter hvordan du ønsker at bildet skal beskjæres. Trykk i selve boksen for å flytte på den.

7. Trykk på Lagre i redigeringsmodulen, og fullfør med Lagre og lukk

8. Oppdater siden hvis ikke det nye profilbildet skal vises i panelet til venstre med det samme.