Hvis du bytter profilbilde fra forsiden kan du laste opp et nytt profilbilde. Hvis du går til profilbildealbumet kan du bytte til til et profilbilde du har brukt før.

Metode 1: Last opp nytt profilbilde fra forsiden:

1. Åpne Memoriaprofilen.

2. Trykk på Rediger øverst til høyre på førstesiden.

3. Trykk på overskriften til steg 2 (2 Bilde), eller på Lagre og fortsett.

4. Last opp nytt profilbilde, og trykk på Lagre og lukk.

5. Oppdater siden (PC: ctrl+R, mac: ⌘+R) for at det nye profilbildet skal vises i panelet til venstre.

Metode 2: Laste opp eller endre profilbilde fra Bilder:

1. Åpne Memoriaprofilen.

2. Gå til seksjonen Bilder.

3. Åpne albumet som heter Profilbilder. (NB: dersom du aldri har lastet opp et profilbilde tidligere eksisterer ikke albumet enda. Følg da ovennevnte metode som går via profilens forside).

4. Trykk på Rediger øverst til høyre i albumet. Hopp over neste steg hvis du skal bytte tilbake til et tidligere profilbilde.

5. Last opp nytt bilde ved å "dra" det inn i opplastingsboksen, eller ved å trykke på Klikk for å laste opp. Vent til bildet er ferdig opplastet.

6. Trykk på Profilbilde-knappen rett under forhåndsvisningen av bildet, trykk så på Ferdig.

7. Oppdater siden (PC: ctrl+R, mac: ⌘+R) hvis ikke det nye profilbildet skal vises i panelet til venstre med det samme.