Du kan bruke web-applikasjonen vår i nettleseren din på PC, nettbrett og mobil. Visningsappen kan lastes ned til nettbrett og mobil med Android eller iOS operativsystem.

Visningsappen gir mulighet til å se Memoriaprofilen, sende meldinger og merke favorittbilder, men du kan ikke redigere selve Memoriaprofilen her. Hensikten er at hvem som helst skal kunne bruke Memoriaprofilen aktivt, uten fare for å gjøre uønskede endringer i livshistorien.

Oversikt over tilgjengelige funksjoner

Funksjon

Hvor er den tilgjengelig?

🌐 = Web-app

📱 = Visnings-app

Se og bla gjennom Memoriaprofiler som du har tilgang til

🌐 +📱

Sende melding med eller uten bilde

🌐 + 📱

Markere bilder som favoritter

🌐 + 📱

Opprette eller redigere Memoriaprofil

📱

Gi andre tilgang til Memoriaprofil, eller koble til omsorgstjeneste

Godta/avvise invitasjon til Memoriaprofil

Se hvem som har tilgang til Memoriaprofilen

Endre egne kontoinnstillinger