Du kan bruke web-applikasjonen vår i nettleseren din på PC, nettbrett og mobil. Visningsappen kan lastes ned til nettbrett og mobil med Android eller iOS operativsystem.

Visningsappen gir mulighet til å se Memoriaprofilen, sende meldinger og merke favorittbilder, men du kan ikke redigere selve Memoriaprofilen her. Hensikten er at hvem som helst skal kunne bruke Memoriaprofilen aktivt, uten fare for å gjøre uønskede endringer i livshistorien.

Oversikt over tilgjengelige funksjoner:

Funksjon

Hvor er den tilgjengelig?

🌐 = Web-app

📱 = Visnings-app

Se og bla i Memoriaprofiler som du har tilgang til

Sende meldinger og bilder/videosnutter

Markere bilder som favoritter

Redigere Memoriaprofil

Invitere andre til Memoriaprofil

Aktivere invitasjon til Memoriaprofil

Se hvem som har tilgang til Memoriaprofilen