Du kan invitere en bidragsyter på følgende måte:

1. Gå til Familie og venner

2. Trykk Legg til ny. Hvis personen allerede er lagt til som relasjon: trykk på personen, og så på Inviter.

3. Legg til navn, beskrivelse og relasjon

4. Huk av for Gjør til bidragsyter, og legg til personens e-postadresse.

5. Last opp et bilde av personen, og trykk på Lagre.

En bidragsyter får tilgang til å redigere livshistorien, herunder forside, relasjoner, bilder og minner. En bidragsyter kan også sende bilder og meldinger.

Hvis de har brukerkonto fra før kan de også finne invitasjonen ved å gå til siden Mine invitasjoner (trykk på menyen øverst til høyre).